Update voor targeten van aangepaste gebieden

Posted on 30 september 2011

0


In juni hebben we reeds aangekondigd dat het targeten van aangepaste gebieden (targets met meerdere punten of polygoontargets) niet meer mogelijk zou zijn in de nabije toekomst. Deze aanpassing is intussen doorgevoerd in het systeem.
Het is op dit moment niet meer mogelijk nieuwe aangepaste gebieden aan te maken binnen uw AdWords-campagnes. De optie lijkt zichtbaar, en u kunt ook nog steeds verschillende punten selecteren, maar wanneer u deze instellingen opslaat, krijgt u de volgende foutmelding:
Wanneer u locatie-instellingen wilt invoeren of wijzigen binnen uw AdWords-campagne, moet u gebruik maken van alternatie targetingopties. De volgende opties zijn nog steeds beschikbaar:
-U kunt zoeken of bladeren naar landen, gebieden, regio’s en plaatsen.
-U kunt een vooraf gedefinieerd pakket selecteren met locaties.
-U kunt een punt kiezen op de kaart en een straal definieren rondom dat punt waarbinnen uw advertenties moeten worden weergegeven.
U kunt AdWords-campagnes die op dit moment gebruik maken van deze targetingoptie blijven gebruiken tot eind 2011. Daarna worden de aangepaste gebieden (polygoontargets) automatisch omgezet in beschikbare locaties, zoals een stad in de buurt, of in een punt op de kaart met een straal.
We raden u aan de instellingen voor targeting op locatie voor uw AdWords-campagnes aan te passen met een van de beschikbare alternatieven, zoals hierboven aangegeven. Wanneer u dit niet zelf doet, worden ze eind 2011 dus automatisch door ons overgezet.
Blog post door Ellen, Inside Adwords Team
Gepost door Eronne, Inside Adwords Team

from Inside AdWords-Nederlands http://adwords-nl.blogspot.com/2011/09/update-voor-targeten-van-aangepaste.html

Posted in: AdWords